dijous, 20 d’octubre del 2011

Acampada al Camp d'aprenentatge Es Palmer




Fotos estada al camp d'aprenentatge "Es Palmer"

Han estat dos dies molt divertits, on feren moltes activitats: fer formatge fresc, visitar una vaqueria, donar de menjar a les cabres, tocar-les i observar-les a prop i visitar el centre d'interpretació de Cabrera. També ens hem organitzat per fer feines de neteja, organització del menjador, recollir, parar taula,...
El formatge va esser molt bo i alguns també hem provat el xirigot que és el líquid que queda després de fer el formatge. És una llet sense proteïnes i a alguns ens va agradar.
Tota la llet que es produeix a la vaqueria de Can Burguera és per fer formatge. Les vaques estan separades segons l'edat i les més grans per si han parit o no. Les vaques només poden passar per la munyidora tres vegades al dia. Això ho saben gràcies a un "chip" que duen a l'orella. Aconsegueixen que vagin a la munyidora perquè allà hi ha un menjar que les encanta. A les fotos podeu veure diferents tipus de vaques i dos bous.

L'horabaixa al camp d'aprenentatge va venir un menescal i ens va contar coses sobre les cabres.
Després de sopar ens reunirem a la sala de jocs per fer la vetllada. Tres presentadors i un munt d'actuacions entretingudes que ens feren riure molt i després........ "bona nit fins demà".
Nins i nines de cinquè.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada